avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Ajutor public judiciar

Buna seara , am facut o cerere de ajutor public judiciar pentru scutirea taxei judiciare de timbru (2580lei) intr-un proces de partaj eu avand calitatea de intervenient in nume propiu in anul 2011 si mi-a fost aprobata in 2014(dosarul fiind suspendat 2012-2014) pot sa revin la acea cerere si sa cer suplimentarea pentru plata unei expertize constuctii civile si topo(1700lei)in acelasi dosar?; sau e posibil sa fac alta cerere in 2014? .Cum ma sfatuiti sa procedez.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:25, 25 Iunie 2014
Intocmiti o noua cerere pentru instanta. In perioada scursa, s-au modificat conditiile de acordare a ajutorului public judiciar, in sensul venitului avut in vedere pentru acordare. In plus, in prezent, solicitati ajutor public judiciar pentru plata expertizelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Cerere de reexaminare taxa timbru ContSters374427 ContSters374427 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca o cerere de reexaminare taxa timbru poate fi stagnata sau prorogata legal, timp de 3 ani, adica sa nu i se dea un ... (vezi toată discuția)
Scutire taxa timbru ContSters368564 ContSters368564 As vrea sa stiu daca as mai putea beneficia de scutirea taxei de timbru in conditiile in care tot in acest proces de partaj, in luna iunie 2012, am beneficiat ... (vezi toată discuția)