avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata facturilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata facturilor

am fost abonat la o firma de telefonie mobila in ultimul an de contract nu mai aveam semnal la telefoane deci nu le puteam folosi timp de 12 ore cat lucram. Le-am sesizat problema dar nu au remediat problema asa ca am hotarat sa nu le mai platesc abonamentul , dar ei predat datoria mea unei firma de recuperare creante care imi tot trimite scrisori prin care imi cer sa achit datoria . Ce pot sa-mi faca cei de lafirma de recuperare daca eu nu platesc datoria?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 23:43, 24 Iunie 2014
Va vor pune in executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata factura telefonie mobila blueadryanna blueadryanna Buna ziua, Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)
Creanta cesionata de o firma de telefonie mobila catre societate recuperari creante lia19 lia19 Situatia sta in felul urmator 1.Titularul unui contract de telefonie mobila decedeaza.Factura de 73,27 lei ramane neachitata.Dupa mai bine de doi ani si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)