avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept la vizita si la vacante!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept la vizita si la vacante!

Am divortat in urma cu 4 ani,am un copil care a ramas la fostul sot cedandu-i custodia,sunt platitor de pensie alimentara,hotararea fiind definitiva.
Initial am hotarat amiabil ca pot vizita copilul si ma poate vizita de cate ori pot( ceea ce in hotararea judecatoreasca nu este specificat- dreptul la vizita ,vacantele) insa intre timp m-am recasatorit iar fostul sot nu-mi mai da voie sa vizitez copilul.
Pot sa deschid proces prin care sa cer sa am dreptul la vizita sau acum nu se mai poate face nimic(am avut avocat comun la divort si nu a cerut asta!!)
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 09:19, 25 Iunie 2014
da . trebuie sa faceti un nou proces pentru a mdifica masurile luate prin vechea hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului a unui minor in alta tara straina porutiu raluca porutiu raluca Sunt divortata din anul 2008 ,am un baietel de 10 ani cu domiciliul stabil in alt oras decit al fostului sot. Prin hotarirea judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Drept vizita custodie minor ContSters199529 ContSters199529 Buna ziua Sotul meu a deschis actiune de divort in care a specificat ca e de accord ca, custodia copilului sa fie la mine si el sa plateasca pensie ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara RRRaluca RRRaluca Buna ziua! Sunt o mama divortata, printr-o hotărâre definitivă si irevocabilă. Minorul rezultat din căsătorie îmi este mie încredințat spre crestere ... (vezi toată discuția)