avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... marire salariu minim pe economie din 01.07.2014
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

marire salariu minim pe economie din 01.07.2014

buna ziua!
incepand din 01.07.2014 se mareste salariu minim pe economie la 900 lei. Este de ajuns sa se faca o decizie colectiva sau acte aditionale si minute de informare pentru fiecare salariat in parte?
multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2014
mitrofan emilia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 25 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se intocmesc acte aditionale , intrucat modificarea salariului nu rezulta dintr-o negociere cu salariatul, ci dintr-un act normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul de baza minim brut la data de 1 octombrie 2014 violeta2014 violeta2014 Buna ziua, 1.Salariul de baza minim brut la data de 1 octombrie 2014 este 1000 ron sau a ramas la nivelul de la data de 1 iulie 2014 de 900 ron? 2.Conform ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu unilaterala cirsteaioana cirsteaioana Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti daca pot modifica salariile la min pe economie (670 ) fara acordul salariatului, avand in vedere ca nu avem contract ... (vezi toată discuția)
Micsorarea salariului negociat dupa instiintare stare de graviditate cris_alex cris_alex Buna ziua, As dori sa stiu daca legal angajatorul are dreptul sa-mi micsoreze salariul negociat la inceputul angajarii, dupa ce am anuntat ca sunt ... (vezi toată discuția)