avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lntrerupere contract prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lntrerupere contract prestari servicii

doresc sa reziliez contractul cu actuala firma de cablu dar mi se spune ca mai am contract pana in noiembrie si daca doresc rezilierea mai devreme trebuie sa platesc penalitati. cum trebuie sa procedez, va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:23, 25 Iunie 2014
depinde ce aveti stipulat in contract.
Pastrati contractul pana in noi si notificati-i inainte cu o luna ca vreti sa renuntati la serviciile lor.
Daca vreti acum sa renuntati, e dreptul dvs , dar si dansii au dreptul la despagubiri si e pacat sa platiti fara sa beneficiti de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii magdarossi magdarossi Buna ziua, Doresc sa reziliez contractul de prestari servicii, deoarece am o oferta mult mai avantajoasa pentru asociatia de proprietari , dar conform ... (vezi toată discuția)