avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fond sanatate pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fond sanatate pfa

pentru un pfa nou infiintat la norma de venit domeniu agricultura pentru fd de sanatate cum trebuie procedat? ce declaratii se depun la ANAF si trebuie facut contract de asigurare cu casa de asigurari?Va rog ajutorul in aceasta tema. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:52, 29 Iunie 2014
La infiintare ati depus D221. Apoi va trimit acasa cei de la finante decizia de impunere in care sunt trecute cele doua rate si cu termenele de plata din acest an pentru impozitul pe venit si contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri dupa infiintare pfa clauuudiu clauuudiu Buna, Acum cateva zile am depus actele pentru infiintarea unui PFA si astept sa-mi vina certificatul de inregistrare. (Cod CAEN: 6202 - consultanta ... (vezi toată discuția)
Cass pfa Dee-DeeM Dee-DeeM Buna ziua! Am un PFA pe cresterea bovinelor de lapte. Imi puteti spune va rog sub ce forma imi pot plati CASS? Desi aceste contributii nu sunt obligatorii, ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii sau pfa activitate agricola afg afg Buna ziua, un agricultor cultivator de cereale dorește sa-și deschidă II sau PFA neplătitor de TVA. Datorită atâtor schimbări în legislație va rog să ... (vezi toată discuția)