avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS PFA

Buna ziua! Am un PFA pe cresterea bovinelor de lapte. Imi puteti spune va rog sub ce forma imi pot plati CASS? Desi aceste contributii nu sunt obligatorii, m-ar interesa sa le platesc. Se poate face un contract cu Casa de Asigurari? Mentionez ca la acest tip de PFA impozitul se calculeaza in functie de nr de animale.
Cel mai recent răspuns: Dee-DeeM , utilizator 16:44, 20 Aprilie 2016
In cazul dumneavoastra depuneti d221 si pentru pfa urmeaza sa fiti impozitat pe norma de venit. Apoi primiti acasa decizia de impunere cu termenul de plata si valorile la impozitul pe venit si contributia la sanatate.
Imi puteti spune va rog cum se procedeaza si cu contributiile pt asigurarile sociale, asta cred ca e CAS (somaj, pensii etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen pentru plata contributiilor pfa vidicanioan vidicanioan Buna ziua Daca am deschis un pfa la 01.08.2013, in domeniul testarea opiniei publice,serviciu care il prestez pe baza de contract cu prima ... (vezi toată discuția)
Constituire pfa - crestere bovine MADALINA0DENISOV MADALINA0DENISOV Sunt crescator de bovine si pentru dosarul de subventii trebuie sa deschid un PFA, dar nu stiu cat e de rentabil.Adica ce costuri am de facut ( casa de marcat, ... (vezi toată discuția)
Modificari legislative 2016 SALLAY CATALINA SALLAY CATALINA Buna ziua ! Va rog raspuns concret: - Ce cota de impozit pe dividende platim cu 01.01.2016 - 16% sau 5%? - Administratorul este pensionar, pensie peste 1000 ... (vezi toată discuția)