avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La ce tip de agresiune se incadreaza situatia mea??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

La ce tip de agresiune se incadreaza situatia mea??

Sunt intr-o situatie jenanta si as vrea sa stiu cum sa procedez sa inceteze. Cineva pune anunt la diferite ziare cu masaj erotic cu finalizare:) si la numar de contact pune numarul meu. Am aflat din greseala dupa nenumarate apeluri de la numere necunoscute, vreo 40 pe seara, cand unul dintre doritori mi-a trimis mesaj.
Am luat legatura cu unul dintre ziare, doamna foarte draguta de acolo, mi-a sters anuntul de pe site, respective publicatie si mi spus numarul de pe care s-a primit anuntul.
Am incercat sa sun dar e mereu inchis.
va rog sa ma ajuntati!! cum ar trebui sa procedez in situatia mea.

Alte discuții în legătură

Hartuire telefonica de catre un posibil cumparator franciscb franciscb Buna seara, Va adresez o intrebare: pe ce baza legala (apeluri telefonice inregistrate/SMS etc) se poate depune o plangere/sesizare impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Masaj erotic laurabdsm laurabdsm buna ziua.as fi interesata de aceasta sfera a masajului erotic si as dori o parere. daca imi deschid un srl cu specific salon de masaj erotic si acolo se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. numărul ... Cosmin_999 Cosmin_999 Buna ziua, am o problema cu un număr de telefon abonament. Numărul a rămas în mai multe baze de date după ce l am preluat eu. Mă suna de la diverse firme ... (vezi toată discuția)