avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Import piese GSM China - PF ( Neautorizata)
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Import piese GSM China - PF ( Neautorizata)

Buna ziua,

M-ar interesa si pe mine o modalitate de a importa piese pentru telefoane mobile din China ca persoana fizica, fara implicatii de taxe si impozite suplimentare.
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 08:04, 1 Iulie 2014
Cred ca cel mai bine ar fi sa va uitati pe Codul Fiscal 2014 si sa urmariti prevederile de ultim moment specificate in acesta, legat de subiectul care va intereseaza la adresa :
[ link extern ]
[Legea 571 / 2003 coroborată cu HG 44 / 2004, asadar Codul fiscal 2014 cu normele metodologice de aplicare cu ultima actualizare conform cu OUG 111 - din 18 Decembrie 2013]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import china IrinaMona IrinaMona Buna seara. Am si eu o intrebare. Ce taxe se aplica in Romania in cazul importului din China? Valoarea este de aproximativ 25000 euro. (vezi toată discuția)
Norma de venit sau venit real claudia99mirela claudia99mirela Sunt persoana fizica si detin in proprietate doua locuinte in judete diferite din tara. Pe una dintre ele doresc sa o inchiriez in regim hotelier, iar pe ... (vezi toată discuția)
Am obtinut o autorizatie de constructie in anul 2019 iar lucrarile ... horizon07 horizon07 Am obtinut o autorizatie de constructie in anul 2019 iar lucrarile au inceput in 2020. Actualmente autorizatia este expirata iar lucrarile nu sunt finalizate, ... (vezi toată discuția)