avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Depunere documente pentru pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Depunere documente pentru pensionare

Unde trebuie sa depun documentele pentru pensionare? La casa de pensii din sectorul de domiciliu?( in ultimii 15 ani am lucrat in Prahova). Locuiesc in sectorul 1 si am gasit adrese diferite pt casa de pensii. Ma puteti ajuta si cu acest detaliu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AVSEC , utilizator 18:16, 29 Iunie 2014
Adresa CASE LOCALE SECTOR 1,2,5,: B-dul Lacul Tei nr.17, Sector 2, Bucuresti - telefon 031/805.24.32; fax: 021/212.03.71
CASA DE PENSII A MUNICIPIULUI BUCURESTI - Calea Vitan nr.6, Sector 3, Bucuresti
Telefon: 021/326.05.56
Fax: 021/326.05.64
Dvs apartineti de casa de pensii a Munic. Bucuresti, dar actele le puteti depune si la casa locala sector 1.
La Casa locală de pensii a sectorului 1, acolo depuneți cererea și actele.
pe net apar 2 adrese - Lacul Tei si Piata Amzei!
Adresa corectă și completă v-a dat-o Gabi50.
Multumesc tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de parat in cazul contestatiei privind decizia de pensionare elconst elconst Buna ziua, Intentionez sa depun o contestatie la decizia de pensionare emisa de Casa locala de pensii sector 6 si nu imi este clar daca, in calitate de ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in colegiul consilierilor juridic florentinaa florentinaa V-as ruga sa imi spuneti, daca se poate, unde trebuie sa depun actele pentru inscrierea in colegiul cons juridici din bucuresti? adresa ma intereseaza... pe ... (vezi toată discuția)
Unde pot găsi arhiva autobaza 6 colentina Guta Florian Guta Florian Unde se gaseste arhiva Autobaza 6 Colentina, daca stiti cumva? (vezi toată discuția)