avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calitatea de parat in cazul contestatiei privind ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calitatea de parat in cazul contestatiei privind decizia de pensionare

Buna ziua,

Intentionez sa depun o contestatie la decizia de pensionare emisa de Casa locala de pensii sector 6 si nu imi este clar daca, in calitate de parat, trebuie sa chem Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti, cu sediul in Calea Vitan nr. 6, sector 3 sau Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti – Casa locala de pensii sector 6, cu sediul in B-dul Lacul Tei nr. 17, sector 2 (este o problema de organizare si functionare a institutiei pe care nu o cunosc). Din antetul deciziei rezulta ca acest act administrativ a fost emis de „Casa Judeteana de Pensii SECTOR 6”, ceea ce pare de neinteles, deoarece nu exista o astfel de structura in domeniu.
De aceea, va rog sa ma ajutati sa identific denumirea si adresa institutiei care poate avea calitatea de parat in contestatia privind decizia de pensionare.

Multumesc,
Elena
Cel mai recent răspuns: elconst , utilizator 23:27, 23 Iulie 2009
Calitatea de parat nu o poate avea decat Casa de Pensii a Municipiului Bucuresti. Casele Locale de Pensii sector 1-6 sunt, potrivit art. 2 din H.G. nr. 13/2004, structuri fara personalitate juridica aflate in subordinea CPMB.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Mii de multumiri.

Elena

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere documente pentru pensionare AVSEC AVSEC Unde trebuie sa depun documentele pentru pensionare? La casa de pensii din sectorul de domiciliu?( in ultimii 15 ani am lucrat in Prahova). Locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie aldorin aldorin Am depus o contestatie la decizia de pensie la Tribunalul Bucuresti si am chemat in judecata Casa de Pensii a Sectorului care a emis decizia, trebuia sa chem ... (vezi toată discuția)
In legatura cu o solicitare de pensionare cu seria k 130/11.01.2016din spania georgecristiannavargeac georgecristiannavargeac Buna ziua, ma numesc George Cristian Navargeac si va rog daca pute-ti sa ma ajuta-ti. Locuiesc in Spania unde am si rezidenta, de 13 ani fiind plecat, prin ... (vezi toată discuția)