Inregistrea nu va ajuta prea mult fara proces verbal de contraventie pentru rularea pe drum public a avea incarcatura de pietris acoperita si autorizatie de reparatie intocmita de Politie.
Daca ati incheiat constat amiabil e cam greu sa fiti despagubit pe cale amiabila de catre asigurator.
Fara sa ma considerati carcotas, chiar daca este 99,9 % sigur faptul ca piatra a sarit din bena camionului exista si infima posibilitate sa fi sarit de la autoturismul care era in apropierea acestuia.
Eu unul in inregistrare nu disting vizual piatra. Doar se aude un zgomot care ar putea proveni de la asa ceva.
Avocatul soferului de camion ar putea vehicula si faptul ca parbrizul era deja spart iar dvs ati inscenat totul , zgomotul fiind facut de catre dvs cu ajutorul a "ceva" .
De asemenea , vinovatul nu poate certifica faptul ca ciobitura din parbriz este facuta de piatra provenita de la camionul lui.
Repet , am facut aceste posibile supozitii in numele vinovatului sau ale asiguratorului acestuia ca urmare a faptului ca nu reusesc eu personal prin mijloacele proprii sa disting elemente clare pe inregistrare. Poate prin mijloace specifice prelucrarii video se pot obtine alte rezulate.