avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma \\"C\\" de asigurari refuza despagubirea, cu ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma "C" de asigurari refuza despagubirea, cu inregistrarea accidentului in mana!

Dreptatea unde este? Va rog sa vizionati inregistrarea si sa cititi descrierea pentru a ma lamuri: Cine trebuie sa plateasca inlocuirea parbrizului?

[ link extern ]

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 08:58, 27 Iunie 2014
Inregistrea nu va ajuta prea mult fara proces verbal de contraventie pentru rularea pe drum public a avea incarcatura de pietris acoperita si autorizatie de reparatie intocmita de Politie.
Daca ati incheiat constat amiabil e cam greu sa fiti despagubit pe cale amiabila de catre asigurator.

Fara sa ma considerati carcotas, chiar daca este 99,9 % sigur faptul ca piatra a sarit din bena camionului exista si infima posibilitate sa fi sarit de la autoturismul care era in apropierea acestuia.
Eu unul in inregistrare nu disting vizual piatra. Doar se aude un zgomot care ar putea proveni de la asa ceva.
Avocatul soferului de camion ar putea vehicula si faptul ca parbrizul era deja spart iar dvs ati inscenat totul , zgomotul fiind facut de catre dvs cu ajutorul a "ceva" .
De asemenea , vinovatul nu poate certifica faptul ca ciobitura din parbriz este facuta de piatra provenita de la camionul lui.

Repet , am facut aceste posibile supozitii in numele vinovatului sau ale asiguratorului acestuia ca urmare a faptului ca nu reusesc eu personal prin mijloacele proprii sa disting elemente clare pe inregistrare. Poate prin mijloace specifice prelucrarii video se pot obtine alte rezulate.

Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2014
Constantin Popovici, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piatra sarita de la roata masinii proprii in parbrizul altei masini c.ionescu c.ionescu Astazi am fost oprit in trafic de conducatorul unui autoturism care rula in spatele meu spunindu-mi ca de la roata masini mele i-a sarit o piatra si parbrizul ... (vezi toată discuția)
Incident rutier . buna ziua, va cer ajutorul pentru o problema ... hadrian2013 hadrian2013 Incident rutier . Buna ziua, Va cer ajutorul pentru o problema survenita sambata. Circulam pe un drum judetean langa Mizil, in afara localitatii. Din sens ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari tergiverseaza minu minu Buna ziua Un prieten a avut un accident cu masina. Mai precis o piatra a cazut dintr-un camion ce transporta piatra si a spart parbrizul de la masina. Soferii ... (vezi toată discuția)