avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... RESTITUIRE INDEMNIZATIE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

RESTITUIRE INDEMNIZATIE

Buna ziua!Ma aflu si eu in rusinoasa situatie de a trebui sa restitui indemnizatia de crestere copil,nimic neobisnuit.Din ce stiu, exista posibilitatea de a face o conventie de plata care sa imi permita sa restitui suma in rate suportabile de catre mine.Chiar aici, in forum, o doamna spunea ca i s-au permis rate mici.Functionara de care m-am lovit eu a sustinut ca suma pe care eu o am de plata, adica 5594 lei poate fi restituita in MAXIMUM 3 RATE, adica 1865 lei pe rata.Avand in vedere ca statul mi-a dat cate 600 lei pe luna, iar somajul meu este de 411 lei pe luna, mi se pare cam nedrept ce se intampla.Ma poate ajuta cineva cu informatii in acest sens?La ce sa ma astept?Ce presupune executarea?pt ca eu chiar nu imi permit sa platesc o suma asa de mare, si cred ca imi lipsesc ceva informatii daca alte persoane au putut plati rate mai mici.Va multumesc anticipat!
Cu stima,
Loredana Popescu
Cel mai recent răspuns: loredana_cta , utilizator 23:07, 29 Iunie 2014
1. Intrati in audienta la seful AJPIS (sau a alta persoana de decizie) si negociati modul in care puteti sa platiti in rate debitul catre aceasta institutie.

2. Se va tine cont de posibilitatie financiare ale dvs.

3. Daca nu gasiti intelegere atunci faceti o seszare la ANPIS, pe e-mail, la: anps@prestatiisociale.ro
Multumesc foarte mult!Voi incerca!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea pentru supliment indemnizatie crestere copil, respinsa (supliment optiunea ii) veronica-t veronica-t Buna seara! Am nascut al doilea copil cu o luna inainte ca primul copil sa implineasca 2 ani . Am depus dosarul de indemnizatie crestere copil si dosarul ... (vezi toată discuția)
Solicitare concediu fara plata la terminarea ccc ca pfa geronimo00 geronimo00 Buna ziua, Nu stiu daca s-a mai confruntat cineva cu situatia asta : Sotia mea a terminat perioada de 1 an de CCC la 01.07.2012; anterior ea a obtinut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de crestere a copilului reactor reactor Buna seara, Doresc sa intru in concediul de crestere a copilului iar indemnizatia primita pe perioada stabilita de comun acord cu angajatorul (1 an) ... (vezi toată discuția)