avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecini vechi inversati ( cel din nord viceversa cu cel ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecini vechi inversati ( cel din nord viceversa cu cel din sud !)

... * pe titlu de propietate s - au trecut invers doi vecini : cel din sud viceversa cu cel din nord) , ceilalti au corespuns .
** intre timp ( de la emiterea t.p. ) , ei (vecinii) s-au mai schimbat ... vinzari . moesteniri etc.etc. ...
*** am facut schita topogtafica ( care corespunde ternului aferent in teritoriu , in sensul ca nu se suprapune cu parcelele din jur ...) , are viza cadastru , primarie etc . ... , am inaintat actele la notariat si in urma contractului de vanzare - cumparare mi s-a intabulat terenul respectiv.
**** intrebare : e vreo problema faptul ca initial acei 2 vecini au fost trecuti viceversa ?

( ps : acum am cu totul altii in urma vanzarilor din zona)
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 14:07, 11 Mai 2009
Raspuns: NU. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire care nu mi se acorda in totalitate ionut_visan ionut_visan Buna ziua,am si eu o problema mai complicata zic eu la care nu mi-a raspuns sau nu ma lamurit nimeni sunt mostenitor pe un teren da 1 hectar provenit de la ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac carte funciara in acest caz? dogarudobra dogarudobra am o suprafata de 2500mp de teren detinuti cu TP Din 2005, 1000mp din acest teren a fost dat in proprietate altei persoane cu 4 ani mai tarziu un mod ... (vezi toată discuția)
Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)