avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... necomunicare raspuns la solicitarea unui drept
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

necomunicare raspuns la solicitarea unui drept

Buna ziua,
Am solicitat in scris instituitiei publice unde lucrez sa mi se aprobe decontarea cheltuielilor privind transportul cu autoturismul la si de la locul de munca. Deşi au trecut 45 zile de la data inregistrarii, nu am primit nici un raspuns in acest sens.
Ce pot face.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: paulmihail , utilizator 10:38, 28 Iunie 2014
Vedeti regulamentul intern etc. Scrie undeva ca va deconteaza aceste cheltuieli?
Referitor la normele interne, precizez că dreptul la decontare a transportului la şi de la locul de muncă în cazul de faţă, este prevăzut în OUG 1292/2003 art. 6 alin. 1, lit. f . Deşi am solicitat în scris la data de 09.05.2014 să mi se acorde acest drept, până la această data nu am primit nici un răspuns. Ce pot face?
Vă mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport angajati boctavian boctavian in ce act trebuie specificat faptul ca o societate deconteaza transportul la si de la locul de munca? (vezi toată discuția)
La cati km - se deconteaza transportul unui angajat ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam sa ne ajutati cu un raspuns: - la cati km - se deconteaza transportul unui angajat ? Nu avem in Regulament intern vreo prevedere in ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuielilor de transport vladou vladou Bună ziua. Din anul 2012 sunt politist si dupa absolvirea scolii am fost numit în prima funcție în localitatea X, eu având domiciliul în localitatea Y, ... (vezi toată discuția)