avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... receptie finala constructie casa locuit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

receptie finala constructie casa locuit

S-a facut receptia finala a casei dupa care s-a incheiat PV. Sotul a fost intrebat de valoare lucrarii iar el a declarat toata casa cu tot ce este in ea, mobila si electrocasnice, adica o valoare de 3 ori mai mare decat valoarea reala din proiect. Cei de la urbanism au calculat dupa suma declarata si nu dupa cea din proiect si a reiesit o suma destul de mare, inclusiv la impozitele ce vor urma. Am fost la primar in audienta si le-a zis sa calculeze conform valorii reale, ca s-a declarat gresit suma.
Ei vor sa mai faca o data receptia lucrarii si sa ne mai lungeasca cu cateva luni. Au dreptul asta? Receptia lucrarii se poate face de mai multe ori? eu cred ca este vorba de ambitie si rautate
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:16, 26 Iunie 2014
Daca sunt dispusi sa revina asupra declaratiei, eu spun sa acceptati... ca eu una nu vad cum sa va retrageti declaratia aceea. Adica puteti, dar a produs deja efecte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructir florin42 florin42 Acum 3 ani , am obtinut o autorizatie de constructie pe doi ani , anul trecut am prelungit autorizatia ,casa are geamuri usa de intrare e zugravita in exterior ... (vezi toată discuția)
Calcul valoare taxa regularizare constructie cristiangrig cristiangrig Am construit in regie propie o casa P+M suprafata utila 160 m2. Am demarat procedurile pentru intocmirea ,,Procesului verbal de receptie lucrari la finalizare ... (vezi toată discuția)