Daca sunt citata intr-un dosar penal de talharie in calitate de parte vatamata si nu vreau sa ma duc ce mi se poate intampla sau cum sa procedez ca sa nu ma duc la procese (nu prea ma simt in stare sa-l vad fara sa-mi vina sa-l strang de gat)?
Precizez ca la Politie am dat si declaratii , l-am si identificat din multime ,am cam facut tot ce am putut ca sa fie prins.
trebuie sa va prezentati pentru a face constituirea de parte civila (sa solicitati acoperirea prejudiciului moral si material ce vi s-a cauzat). in cazul neprezantarii in fata instantei veti putea fi amendata. daca doriti sa nu articipati la toate termenele de judecata va puteti angaja un avocat.
onorariul avocatului il veti recupera solicitand cheltuielile in fata instantei.
nu vreau sa cer nimic dar nici nu vreau sa-mi angajez avocat (nu cred ca am cum sa-mi recuperez onorariul avocatului). Pup si simplu nu suport sa mai dau ochii cu el...deci inteleg ca nu pot sa fac o hartie la judecator sau ceva prin care sa solicit sa fiu lasata in pace sau daca are judecatorul sa ma intrebe ceva sa o faca fara sa fie si el si familia lui de fata (ma tem intr-un fel si de familia lui..).???!!!
Nu exista chiar nici o posibilitate de a nu ma prezenta?Nu sunt singura parte vatamata, este vorba de 12 persoane ...dintre care 9 au fost si violate.!!!! din fericire eu am fost doar talharita ....dar tot nu vreu sa ma duc la proces!!!
In concluzie, sunt obligata sa ma prezint la proces,la toate termenele sau pot sa scap cumva???
Multumesc!
Retragere de plangere
bebeve
este vorba de un caz de talharie...domnul cu pricina nu a reusit sa sustraga nimic de la mine ,,insa a fost violent si a fost filmat si exista martori..asta sa ... (vezi toată discuția)