avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Penalitati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Penalitati

Buna ziua,
pot percepe penalitati, in cazul in care: curierul a pierdut fila cec emisa de firma x catre beneficiar( firma y). Beneficiarul a depus actele la judecatoria insa instanta a respins cererea pe motivul ca nu s-a depus la dosar fila pierduta in copie... lucru imposibil, deoarece ... s-a pierdut! In prezent firma x( cea care a emis fila cec) nu vrea sa platesca , cu toate ca a trecut 1 am de zile! Beneficiarul detine o fila cec in alb si doreste sa o completeze si sa o intoduca in banca spre decontare. La suma respectiva beneficiarul vrea sa adauge si penalitati. Se poate ?
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
liviaaa, utilizator
Cel mai recent răspuns: liviaaa , utilizator 14:46, 26 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec pierduta alina_pmi alina_pmi buna ziua am si eu o problema am eliberat o fila cec in alb (nu are nici beneficiarul trecut) unei firme cu care urma sa colaboram si firma respectiva ma tot ... (vezi toată discuția)
Anulare file cec - judecatorie EmiB EmiB Buna ziua, speta este in felul urmator. Societatea unde sunt angajat doreste sa inchida un cont la o banca si pt a face acest lucru am depus inclusiv carnetul ... (vezi toată discuția)
Anulare fila cec liviiaa liviiaa Buna ziua, O firma de curierat a pierdut fia cec emisa de catre x firma catre y firma. Am depus la instanta cererea de anulare a filei cec si am primit o ... (vezi toată discuția)