avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor pentru contabil sef
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor pentru contabil sef

Buna ziua, in ce conditii contabilul poate beneficia de sporul pentru contabil sef ? Mentionez ca este vorba de o scoala gimnaziala cu un singur contabil.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Compensatiile tranzitorii doamnainnegru doamnainnegru Buna ziua ! Daca cineva poate sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari ii multumesc foarte mult . Sunt cadru didactic titular intr-o unitate de invatamant din ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare spor sef birou sau sef serviciu ElenaMarc ElenaMarc Lucrez la o scoala gimnaziala pe postul de contabil sef, incepand cu 1 ianuarie 2014 mi-a fost taiat sp. de conducere pe baza OUG 77/2013 si a Legii bugetului ... (vezi toată discuția)
Sporuri in invatamant la didactici auxiliari Stoica Gabriela Madalina Stoica Gabriela Madalina Buna ziua, Lucrez la o scoala gimnaziala,contabil si sunt angajata de la 1 martie 2014 sunt inca debutant,ca nu am vechime iar din septembrie trec la gradul ... (vezi toată discuția)