avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sporuri in invatamant la didactici auxiliari
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sporuri in invatamant la didactici auxiliari

Buna ziua,
Lucrez la o scoala gimnaziala,contabil si sunt angajata de la 1 martie 2014 sunt inca debutant,ca nu am vechime iar din septembrie trec la gradul III si as vrea sa stiu daca peste cate timp pot sa benficiez de indemnizatie de conducere si control CFP..???si as mai vrea sa stiu daca pot sa mai beneficiez de alte sporuri???ca cei de la inspectorat nu ne spun nimic de ce sporuri pot beneficia....
Cel mai recent răspuns: PFA SANDU ADRIANA , Consultant managementul calitatii 13:23, 6 Septembrie 2014
Nu puteti benficia de indemnizatie de conducere, fiindca nu sunteti director. De indemnizatia pentru control financiar preventiv puteti beneficia numai daca aveti decizie pentru a efectua si aceasta activitate si daca efectuati efectiv activitatea de CFP. In rest, veti beneficia doar de sporul de vechime in momentul in care veti avea vechimea necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu functionar public ContSters240394 ContSters240394 Am ramas in ingrijire copil si cand m-am intors la munca in cadrul unei primarii, salariul mi-e diminuat. O anumita suma imi dau seama de unde provine, spor ... (vezi toată discuția)
Spor cfp administrator financiar CristianaOana CristianaOana Buna ziua. Sper sa mă ajutați cu un răspuns la neclaritatea pe care o am. Sunt angajata ca administrator financiar la o unitate de învățământ de ... (vezi toată discuția)
spor pt.control financiar preventiv sorin dan sorin dan Buna ziua, va rog daca ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu cum aplic de la 1 ianuarie 2010 spor pentru complexitatea muncii( spor pt. control financiar ... (vezi toată discuția)