Buna ziua.
Am descoperit o greseala in saga din anul anterior.Unul din angajati a beneficiat de 30 zile concediu de odihna in loc de 20,se mai poate face ceva in sensul acesta?
Concediu de odihna
flory83
Buna ziua
Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna
hbira
Buna ziua,
Pentru ca acest an nu am efectuat concediul de odihna, iar cu data dede 1 iulie 2012 voi schimba locul de munca, pot beneficia de concediu de ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate
luciapap
Buna ziua, un salariat a avut 5 z nemotivate, nu sa prezentat la munca,iar acuma a adus o cerere de desfacere a contractului din data de 12.05.11 cu acordul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.