avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua,

Pentru ca acest an nu am efectuat concediul de odihna, iar cu data dede 1 iulie 2012 voi schimba locul de munca, pot beneficia de concediu de odihna din partea noului angajator in cursul anului 2012 sau pierd concediul pe anul 2012?
(acest an nu am beneficiat de concediu de odihna).

Multumesc
Cel mai recent răspuns: hbira , utilizator 19:38, 20 Iunie 2012
La incetarea contractului individual de munca acest concediu de odihna neefectuat va putea fi compensat in bani proportional cu timpul efectiv lucrat
Dupa cat timp de la angajare la noul loc de munca voi putea efectua concediu?
La ce prevedere legala pot face referire atunci cand voi cere acest concediu?
Presupun ca durata concediului se va calcula in functie de zilele ramase din acest an.
Codul Muncii nu mai reglementeaza acordarea CO dupa desfasurarea obligatorie a unei anumite perioade de activitate .. in acest sens, CO se poate lua proportional cu perioada lucrata si dupa o luna de zile de la angajare ....
Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat Gabi H Gabi H Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in urmatoarea situatie : la incetare CIM conf codul muncii art 141 (4) \"compensarea in bani a CO neefectuat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in cazul transferului ANCA47 ANCA47 Va rog sa ma sfatuiti in urmatoareai problema :cu data de 15 iulie 2008 urmeaza sa inchei un nou contract de munca. In cazul incetarii contractului de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)