avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infinatre firma in 2007??
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infinatre firma in 2007??

ce credeti......? odata intrati in 2007 in UE pretul pentru deschiderea unei firma va fi mult mai mare decat in prezent?
Cunoaste cineva care este pretul de infintare al unei firma in tarile din UE?
Pretul de infintare al unei firme in SUA este de 20 USD. Am avut un client care mi-a spus ca tot ce trebuie sa faci e sa mergi sa-ti rezervi numele, platesti taxa de 20 de USD si gata (nu declaratii autentificate, nu contract de sediu etc.).
Am inteles si ca in Austria la un notar se plateste cel putin 1000 Euro pentru o autentificare ... dar acum probabil depinde si de ce notar e vorba.
Personal cred ca preturile de infiintare vor creste incepand din 2007, dar nu cred ca vor fi inaccesibile (ma refer strict la Reg. Com.), dar din cate am inteles se preconizeaza marirea capitalului social minim. Nu vreau sa lansez zvonuri, pentru ca nu stiu nimic concret.
Vom trai si vom vedea daca 2007 este anul in care trebuie sa ne facem griji pentru preturile europene.
Pretul de infintare al unei firme in SUA este de 20 USD. Am avut un client care mi-a spus ca tot ce trebuie sa faci e sa mergi sa-ti rezervi numele, platesti taxa de 20 de USD si gata (nu declaratii autentificate, nu contract de sediu etc.).
Am inteles si ca in Austria la un notar se plateste cel putin 1000 Euro pentru o autentificare ... dar acum probabil depinde si de ce notar e vorba.
Personal cred ca preturile de infiintare vor creste incepand din 2007, dar nu cred ca vor fi inaccesibile (ma refer strict la Reg. Com.), dar din cate am inteles se preconizeaza marirea capitalului social minim. Nu vreau sa lansez zvonuri, pentru ca nu stiu nimic concret.
Vom trai si vom vedea daca 2007 este anul in care trebuie sa ne facem griji pentru preturile europene.
Am infintat o firma de transporturi pina la 750 kg in germania. Am platit 57 euro
In germania daca esti somer si vrei sa iti deschizi o firma mai primesti chiar si bani de la stat. Apoximativ 7000 euro pentru inceput.In schimb nu mai primesti ajutor de somaj. Nu umbla nici in germi cainii cu colaci in coada dar spre deosebire de ro se combate saracia nu saracii.
pretul de infintare al unei firme in 2007 sunt sigur ca va fi mult mai mic decat este in prezent. In schimb capitalul social va creste din cate am inteles pana la 5000 E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobiliare !! cine tot tine piciorul '' pe frana '' ??? ContSters205490 ContSters205490 2006 > 2007 > Chiar si 2008 anii de BOOM imobiliar IN ROMANIA !!! Se construia '' CU TUPEU '' !!! In '' DRACI '' ... (vezi toată discuția)
Vand societate comerciala vechime 5 ani, activitate neinceputa mitroilaura mitroilaura am o societate comerciala infiintata in 2003 a carei activitati nu a inceput inca...din lipsa de inspiratie :(( . As vrea s-o vand si ma intereseaza,daca ... (vezi toată discuția)
Poate notarul sa incaseze onorariu de 1% din antecontract înainte de inregistrarea plății avansului pt proprietate? Mihail850 Mihail850 Bună ziua, Am semnat o promisiune de vanzare pentru un apartament din București cu un notariat (in ianuarie 2020). Desi in momentul in care am semnat ... (vezi toată discuția)