avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu sau fara partaj locuinta ANL
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu sau fara partaj locuinta ANL

Buna ziua,

Sunt titularul unui contract de inchiriere locuinta ANL si doresc sa cumpar locuinta, fiind scoasa la vanzare de catre primarie. In acelasi timp cu pregatirea dosarului de cumparare doresc sa si divortez. Doresc sa aflu in cazul in care achizitionez acum garsoniera si ulterior cumpararii intocmim actele de divort, daca sotia imi poate solicita impartirea jumate/jumate din valoare garsonierei, avand in vedere ca ea nu contribuie cu nici o suma de bani si creditul este facut doar pe numele meu, eu urmand sa platesc singur ratele. Ce varianta ar fi potrivita astfel incat sa nu ma trezesc ca platesc garsoniera cat nu face?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:50, 28 Iunie 2014
Divortati si apoi cumparati casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj m_m m_m Buna izua, Tatal meu urmeaza sa faca un imprumut la banca pentru a-mi cumpara in rate o garsoniera. Contractul garsonierei va fi in consecinta pe numele ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara -doresc indrumare marcu1iulian marcu1iulian buna ziua, doresc sa aflu cum pot clarifica divortul tinand seama ca sunt casatorit am 2 copii (18 ani si respectiv 13 ani) care locuiesc cu mama lor in ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune hadrian74 hadrian74 Buna ziua, sunt divortat de sotie din anul 2011, iar aceasta acum doreste si procesul de partaj astfel ca; detinem impreuna un apartament achizitionat in anul ... (vezi toată discuția)