buna ziua am o problema nerezolvata e 3 ani de zile.sotul a fost inchis in novegia timp de 2 ani si 9 luni,acum a fost transferat in romania ,am primit un telefon si mi s-a spus ca a fost transferat in romania si mi-au oferitun nr de tel pt vizite.as dori sa aflu pt ce perioada este inchis pt ca nici din strainatate nu stiam peioada lui de detentie mi s-a tot spus peste 2luni timp de 2 ani si 9 luni,acum e in tara si u stiu nici o situatie a lui.cand va iesi de ce nu suna acasa.are voie sa sune sau nu.am sunat la penitenciar si mi s-a spus ca eu nu am cum sa iau legatura cu el si nici alte informatii nu pot sa primesc.va rog frumos unde ma pot adresa sa stiu si eu o situtie clara.va multumesc
Puteti trimite scrisori si in principiu si el are dreptul sa dea telefoane. Daca nu face acest lucru,poate ca nu doreste sa va contacteze sau are un regim foarte restrictiv (desi nu cred acest lucru in raport de pedeapsa pe care dvs ati mentionat-o).
Nu aveti unde sa va intresati pt ca nu cred ca vi se vor da informatii despre situatia lui. In mod normal la executari penale au evidenta condamnarilor lui, de asemenea dosarul de la penitenciar contine toate aceste date.