avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Rectificare decont 300
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Rectificare decont 300

buna seara,

exista vreo posibilitate sa depun rectificativa la decontul 300?

multumesc,
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:24, 26 Iunie 2014
nu, ... În cazul formularului 300 ”Decont de taxă pe valoarea adăugată“, sumele rezultate din corectarea erorilor de înregistrare în evidențele de taxă pe valoarea adăugată se înregistrează la rândurile de regularizări din decontul lunii în care au fost operate corecțiile...
[ link extern ]
multumesc pentru raspuns. dar la declaratia 394?
In cazul declaratiei 394, daca se constata erori, se depune o alta declaratie care o inlocuieste pe cealalta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificative cristinabojescul cristinabojescul Buna seara Am refacut actele contabile la o societate pe o perioada de un. Declaratiile au fost depuse de catre fosta contabila dar toate gresite. La ... (vezi toată discuția)
Rectificative confidus confidus Buna ziua! Imi puteti spune va rog, daca exista vreun act legal , care reglementeaza la modul general dreptul de a depune declaratii rectificative sau, ... (vezi toată discuția)
2 rectificative la aceeasi declaratie, se poate? deacroxana deacroxana Pe luna martie 2010 am facut rectificativa la declaratia 390, in sensul ca a trebuit sa mai adaug un furnizor in declaratie, deoarece eu am trecut toata suma ... (vezi toată discuția)