avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rectificative
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rectificative

Buna seara
Am refacut actele contabile la o societate pe o perioada de un.
Declaratiile au fost depuse de catre fosta contabila dar toate gresite.
La decl.100 depun 710 iar pe 394 o depun din nou.Dar la decl.300 ce pot face?
Am cautat pe net dar nu stiu cum pot face corectie erori materiale pe cele patru trimestre. Pentru decontul trim.IV 2014 nu este nici o problema dar pentru celelalte cu pot proceda?Daca a avut cineva o situatie similara va rog ajutor.
Societatea nu a avut control in aceasta perioada..Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinabojescul , utilizator 09:43, 3 Februarie 2015
În cazul formularului 300 ”Decont de taxă pe valoarea adăugată“, sumele rezultate din corectarea erorilor se înregistrează la rândurile de regularizări din ultimul decont de TVA.
Multumesc pentru raspuns dar a fost depus si decontul pe trim.IV 2014 tot gresit.
Regularizarea o fac in decontul trim.I 2015?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie tva gresit - tva calculat baboska baboska Societatea com. in anul 2009 a fost cu obligatie declaratii TVA trimestriala. In luna iulie 2009, in Declaratia TVA pe trim.II s-a strecurat o eroare: ... (vezi toată discuția)
Rectificare decont 300 nefertiti_g nefertiti_g buna seara, exista vreo posibilitate sa depun rectificativa la decontul 300? multumesc, (vezi toată discuția)
Decl. 394 blu_angel blu_angel buna ziua Bonurile fiscale, cele de combustibil se inregistreaza in declaratia 394? Am remarcat ca se inregistraza numai veniturile si cheltuielile pentru ... (vezi toată discuția)