avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abatere de la condamnarea cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abatere de la condamnarea cu suspendare

Bună ziua,
Am o cunoștință care a fost condamnată cu închisoarea cu suspendare pentru un an și 6 luni pentru un anumit delict. În urmă cu puțin timp a fost reținut pentru o altă abatere, alta decât prima. Întrebarea mea este ce valoare are prima sentință în cazul unei condamnări pentru cea de-a doua faptă, după cât timp se prescrie prima de un an și jumătate și dacă persoana în cauză are doi copii de până la 4 ani pentru care trebuie să plătească pensie alimentară?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 21:51, 26 Iunie 2014
Daca va fi gasit vinovat si va face inchisoare se vor adauga si ani cu suspendare la pedeapsa cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinte penale cu mai multe condamnari pronuntate de tribunalul militar romeo mart romeo mart Unchiul meu Ciuche Iorgu a fost condamnat la mai multe pedepse in anul 1958: la 10 ani inchisoare pentru incalcarea art.209 cp pt. uneltire contra regimului, ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan yonutz2009 yonutz2009 Salut! Am si eu o problema...Sunt chemat in instanta pentru conducere sub influenta alcoolului(1.3 g alcool/ l sange).Mentionez ca sunt la prima abatere,si ... (vezi toată discuția)
Alcolemie Mihaela03 Mihaela03 Buna ziua!Ce sentinta ar putea fi data unui sofer care a condus in stare d ebrietate avand o alcolemie d 0,92.Va multumesc! (vezi toată discuția)