avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sentinte penale cu mai multe condamnari pronuntate de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sentinte penale cu mai multe condamnari pronuntate de tribunalul militar

Unchiul meu Ciuche Iorgu a fost condamnat la mai multe pedepse in anul 1958: la 10 ani inchisoare pentru incalcarea art.209 cp pt. uneltire contra regimului, la 8 ani inchisoare pentru detinere de armamentr , si la 15 ani inchisoare pentru detinere de valuta. Conform cp i se aplica pedeapsa cea mai mare de 15 ani.Rog sa-mi spuneti daca celelalte condamnari sint anulate de condamnarea cea mai mare sau se considera vinovat si condamnat de toate infractiunie.? este o condamnare politica in sensul legii 221/2006 sau nu?
Cel mai recent răspuns: ContSters112731 , utilizator 10:03, 28 Iunie 2010
Nu au fost anulate.Pentru fiecare fapta a primit o pedeapsa, iar instanta in final a hotarat executarea celei mai grele pedepse.
In afara celor idicate cu profesionalism de distinsa dna.avocat prima condamnare pentru uneltire este o cobdamnare politica si este posibil ca si cea de a doua,in functie de starea de fapt retinuta prin sentinta de condamnare
a mai fost ridicata aceasta problema in cadrul acestei sectiuni !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea sentintei cu mai multe condamnari penale in spiritul legii 221/2009 romeo mart romeo mart PRIN SENTINTA 106/ 1959 TRIBUNALUL MILITAR BUCURESTI CONDAMNA PE INCULPAT LA :10 ANI INCHISOARE CORECTIONALA CONFORM ART.209 COD PENAL PENTRU UNELTIRE CONTRA ... (vezi toată discuția)
Legea 221 din 2009 Maria - Amelia Ionescu Maria - Amelia Ionescu Tatal meu care a fost condamnat in 1948 la 7 ani de puscarie deoarece a detinut 10 cocosei de aur, incalcand legea 284/1947, se incadreaza in prevederile ... (vezi toată discuția)
Interpretare dispozitiv - cu executare? s3s3 s3s3 9.Condamna pe inc , fiul lui Mihai si Dorina, nasc la 18.03.1988 in Zalau, cetatean roman,studii 9 clase, necasatorit, muncitor, dom in ... la pedeapsa ... (vezi toată discuția)