avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restructurare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restructurare credit

Buna ziua,
in legatura cu noua Ordonanta aprobabata de Guvern privind restructurarea creditelor, am vazut ca se acorda in anumite conditii cum era de asteptat dealtfel. Insa daca venitul fiecarui sot este mai mare de 2000 lei, dar rata creditului pentru casa este mare, se mai acorda acea deducere? Spre ex: venitul ambilor soti la un loc este in jur de 4800 lei, dar in familie sunt 4 membri si pe langa creditul imobiliar cu o rata de aprox 3000 lei mai exista si alte credite si un CAR, nu se poate considera ca fiind necesara restructurarea creditelor, sau creditului? Se poate lua in calcul ca respectivele credite au fost facute cand venitul unuia dintre soti era dublu fata de cel de acum (fiind bugetar)?

multumesc

Alte discuții în legătură

Hartuire si amenintare din partea bancii stegaru vasile stegaru vasile Am nevoie de ajutor legat de aceste amenintari si avertismente de plata. Situatia este ca , in 2007 , fratele meu mai mare prin intermediul mamei mele a facut ... (vezi toată discuția)
Venit net pensie alimentara Bellina Bellina Venitul net in vederea calcularii pensiei alimentare tine cont de ratele unui credit ipotecar. As dori sa inteleg daca venitul net e luat in considerare dupa ... (vezi toată discuția)
Credit franci elvetieni cris7821 cris7821 Buna seara! Am rugamintea daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema. Eu (codebitor) si sotul (imprumutat) avem un credit de consum in franci elvetieni din ... (vezi toată discuția)