avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Venit net pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Venit net pensie alimentara

Venitul net in vederea calcularii pensiei alimentare tine cont de ratele unui credit ipotecar. As dori sa inteleg daca venitul net e luat in considerare dupa deducerea ratelor.

Ex. Venit salariar- Credite=Venit net calculare pensie alimentara
Salar 5000 - 200 (rate)= 4800 , pensia alimentara in cazul unui copil va fi 4800*25%?
Cel mai recent răspuns: Bellina , utilizator 10:16, 10 August 2021
Nu, ratele la creditori, și alte cheltuieli nu sunt scăzute din venitul lunar net luat în calcul la plata pensiei de întreținere.

Dacă 5000 lei luați în mâna ca venit net, din acest venit plătiți pensie de întreținere.
Multumesc frumos de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament monicamarcu monicamarcu Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare. Recent sotul meu a achizitionat un apartament prin credit ipotecar, pentru care eu sunt garant ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara anamaria1982 anamaria1982 Buna sera,va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza pensia alimentara in aceasta situatie.Am 1 copil in intretinere,fostul sot este angajat MAI.Are o rata la un ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara saba saba Cum se calculeaza pensia alimentara daca parintele care trebuie sa plateasca pensie alimentara are un credit din timpul casatoriei? De exemplu: venitul brut ... (vezi toată discuția)