avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Esalonare impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Esalonare impozit pe venit

Buna ziua,
am un PFA si am primit acum in 2014 ca trebuie sa platesc diferenta de impozit pe anul 2011 si 2012. Exista posibilitatea sa esalonez plata impozitului? Daca da, pe ce perioada?
pt anul 2013 nu am primit nimic, nu ar trebui sa aiba si ei un termen in care sa trimita instiintarile de plata?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:40, 30 Iunie 2014
Exista posibilitatea esalonarii, cf OUG 29/2011 privind reglementarea acordării eşalonărilor la plată, pe o perioadă de cel mult 5 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiuni referitoare la esalonarile de plata magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu Buna ziua, ma poate informa si pe mine cineva care sunt mentiunile referitoare la esalonarile de plata? Am citit ordonanta si nu le gasesc nicaieri ... (vezi toată discuția)
Esalonarea la plata a obligatiilor bugetare allbike allbike este posibila esalonarea la plata a obligatiilor bugetare in cazul in care ANAF, in scopul recuperararii creantei, a anuntat deja vanzarea la licitatie a unui ... (vezi toată discuția)