avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie amenda circulatie accident rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie amenda circulatie accident rutier

Buna ziua

Am depus o contestatie impotriva unui proces verbal intocmit in urma unui accident rutier.
Acum am primit de la judecatorie o ''Comunicare adrea'' in care imi este specificat ca trebuie sa depun urmatoarele acte :
- cerere de chemare in judecata ,inscrisurile doveditoare in doua exemplare sertificate pt conformitate cu originalul.
A se indica domiciliul sau resedinta celuilat participant la accident si sediul asiguratorului RCA.- de unde pot lua datele celuilat participant?

Nu inteleg la ce se refera cand spun :
- ''inscrisurile doveditoare in doua exemplare sertificate pt conformitate cu originalul.''
- A se indica domiciliul sau resedinta celuilat participant la accident si sediul asiguratorului RCA.- de unde pot lua datele celuilat participant?
.Ma puteti lamuri?

Acum ce urmeaza ne judecam?
Cum seprocedeaza mai departe ,trebuie neaparat sa iti iei avocat sau iti dau avocat din oficiu.Care sunt cheltuielile unui astfel deproces?
”Inscrisuri doveditoare” - procesul-verbal de constatare al contraventiei, alte inscrisuri legate de constatarea contraventiei care au fost intocmite cu ocazia constatarii contraventiei...
Domiciliul celullalt participant la accidet ar trebui sa fie mentional in procesul verbal
Sediul asiguratorului de pe polita RCA
Referitor la cheltuieli,...in functie de probatoriul pe care doriti sa il administrati...contactati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident circulatie fara victime, refuz recunoastere vinovatie rotarunicolae rotarunicolae La data de 30.05.2015 am avut un accident de circulatie in Bucuresti. Ne-am prezentat la politie si vinovat de producerea accidentului a fost celalalt ... (vezi toată discuția)
Penalitati/daune lipsa folosinta autoturism mihai d. mihai d. In urma cu 2 ani, circuland pe un drum prioritar am fost lovit de cineva care nu a respectat indicatorul \"cedeaza trecerea\". Am fost la Politie si s-a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de constatare accident de munca gheil gheil Buna ziua, la cat timp se poate face o contestatie asupra unui proces verbal de constatare a accidentului de munca si de cand incepe sa curga acest timp. Unde ... (vezi toată discuția)