avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

detasare

Inrebarea mea este urmatoarea: un salariat detasat in unitatea mea are un salariu foarte mare , care depasete cu mult grila de salarizare, eu trebuie sa-i respect conditiile mai favorabile, un control se poate lega de asa ceva, avand salariul cel mai mare, chiar si decat al directorului? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:43, 28 Iunie 2014
Nu are de-a face un eventual control cu asa ceva, intrucat legea prevede ca, pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare cristimarian90 cristimarian90 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema. In cadrul firmei noastre urmeaza sa fie detasata o persoana care are salariul mai mare decat grila noastra de ... (vezi toată discuția)
Vechime inclusa in salariu? cameliasndlsc cameliasndlsc Buna ziua, sunt detasata de ceva timp de la o firma privata in sectorul bugetar. In contractul pe care l-am semnat cu firma privata nu sunt trecute ... (vezi toată discuția)
Detașare TIMI2000 TIMI2000 Buna ziua! In cazul detașarii de la o societate la alta pentru același tip de munca și aceleași conditii,. unde se face instructajul la locul de munca?La ... (vezi toată discuția)