Fostul sot a sotiei pentru "abandon de familie" a primit un an de inchisoare cu executare. Procesul a durat 2 ani.
Pentru recurs, cere testul de paternitate.
Are sansa sa scape de inchisoare ?
Sotia azi 11 august a primit citatie pentru apelul (recurs) depus de ex-sot. Locul citatiei este Cluj, si ea este citat ca partea civila. Fiind bolnava (pensie de boala- ), si deplasariile la Zalau ( cca. 35 km) sunt dificile, trebuie sa fie prezenta ?
de curiozitate, ok, legal nu trebuie sa faca testul de paternitate, dar daca nu are nimic de ascuns de ce nu-l face? care ar fi problema atata timp cat cheltuielile nu ar fi suportate de catre dansa? Poate fostul sot nu a platit pensie alimentara atata timp convins fiind ca nu e copilul lui. Poate isi schimba comportamentul de acum inainte daca I se dovedeste ca intr-adevar e copilul lui. Altfel domnul e bun de plata si face puscarie doar pentru ca nu a vrut sa intretina rodul adulterului sotiei.
În recurs se analizează legalitatea hotărârii din fond, nu se pot înainta noi cereri;dacă domnul voia, putea cere în cei 2 ani cât a durat procesul această probă.
Recurs abandon familie
silster
Fostul meu sot a fost condamnat la un an inchisoare pentru neplata pensiei alimentare.A facut apel la judecatorie,motivele nu cunosc, dar dupa 14 ani de divort ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
nicunelu
Am suspendat procesul de divort pentru a face mai intai testul de paternitate pentru cea care am crezut ca este fiica mea(16 ani).eu locuesc in afara tarii si ... (vezi toată discuția)