avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj partial
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj partial

ma gandesc sa vand masina fiind bun comun si sa impart banii la notar cu fosta sotie in baza actului de vanzare-cumparare.

problema este daca apoi pot introduce separat actiune in istanta pentru alte bunuri si pentru banii de nunta. aceste alte bunuri ea nu le recunoaste ca fiind comune!! plus banii de nunta. si doresc sa introduc partaj .

mai pot introduce partaj in istanta daca deja am impartit un bun comun la notariat?
da, pt ca partajul are alt obiect.
credeti ca daca repetati intrebarea primiti alte raspunsuri sau aceleasi raspunsuri repetate de mai multi utilizatori ?
Vi s-a zis deja ca puteti introduce apoi partaj la judecatorie, nu mai repetati intrebarea.
stiam ca partajul este voie doar o singura data
daca aveti un mar nu il puteti imparti de mai multe ori, daca aveti de impartit acum un mar, mai tarziu o para.. ce v-ar putea impiedica sa impartiti para doar pt ca ati impartit candva marul ?:duh:
am doua extrase de cont de la Ing unde mi-a trimis dupa nunta fratele meu 70 milioane contributie la nunta. Le pot folosii la partaj sa primesc banii inapoi?
De la cine sa primiti banii inapoi ? Nu i-ati cheltuit deja ?

Alte discuții în legătură

Credit contractat de catre mine inaintea casatoriei ana19_ana20 ana19_ana20 Buna seara, Am fost casatorita timp de 2 ani aproape si dupa tot acest timp din diferite motive am ajuns la concluzia alaturi de fostul meu sot ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Lichidare cont bancar OlaruCatalin OlaruCatalin Buna ziua, Am o intrebare legat de bunurile comune. Sunt casatorita de 3 luni. Impreuna cu sotul am facut un cont bancar in care am depus banii de la nunta. ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj brunetamov brunetamov buna ziua! sunt casatorita de aproape 2ani si in concubinaj de 8ani....acuma a venit timpul de divort,deoarece el a fost infidel, am si martori in acest sens! ... (vezi toată discuția)