ma gandesc sa vand masina fiind bun comun si sa impart banii la notar cu fosta sotie in baza actului de vanzare-cumparare.
problema este daca apoi pot introduce separat actiune in istanta pentru alte bunuri si pentru banii de nunta. aceste alte bunuri ea nu le recunoaste ca fiind comune!! plus banii de nunta. si doresc sa introduc partaj .
mai pot introduce partaj in istanta daca deja am impartit un bun comun la notariat?
de la fosta. sunt bani de nunta. am avut o nunta mare din care am cumparat masina si i-au mai ramas niste bani pe care nu prea ii pot dovedii. Dupa nunta ..deci dupa!! fratele meu mi-a trimis in doua transe egale suma de 70 milioane contributia parintilor mei la nunta. ii pot cere la partaj? suma totala ramasa de la nunta depaseste 250 milioane iar fosta ia pus probabil intr-un cont separat. Dar dovada am pe acestia 70 milioane.
deci fratele v-a trimis 70 mil dvs dupa nunta si dvs vreti sa dovediti ca banii inca exista desi a trecut vreme buna de la nunta, nu v-ati folosit de ei, i-ati dat nevestei, aceasta i-a pus in conturile ei, dar nu aveti vreo dovada dar dvs vreti sa impartiti 250 mil sau macar 70 mil. Cam asa?
Cu atat mai mult ca dupa nunta a platit acele datorii.
Acum cat timp ati facut nunta ?
Prin partaj se impart bunuri care exista nu bani care s-au cheltuit.
Degeaba mai exista banii daca nu aveti nicio dovada sau le aveti pe toate impotriva dvs. Nu aveti extrase de cont pe numele nevestei, nimic.
Divort si partaj
brunetamov
buna ziua! sunt casatorita de aproape 2ani si in concubinaj de 8ani....acuma a venit timpul de divort,deoarece el a fost infidel, am si martori in acest sens! ... (vezi toată discuția)