avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mosteniri

buna ziua
pe titlul din anii1960 o parcela de pamant era impartita la trei persoane.Intre timp a venit colectivizarea si una dintre parsoane a construit o casa cu curte.dupa 1990 ca sa nu i se ias din curte s-a facut altfel imparteala loturilor si titlurile facandu-se pe mai putini metri patrati.intrebarea mea este se poate modifica titlul actual si sa se revina la cel vechi?

Alte discuții în legătură

Mosteniri belvedere belvedere buna ziua pe titlul din anii1960 o parcela de pamant era impartita la trei persoane.Intre timp a venit colectivizarea si una dintre parsoane a construit o ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o dezbatere a mosteniri? mihaela bigu mihaela bigu Buna ziua Am o problema legata de mostenire- in urma decesului bunicii mele s-a trecut la dezbaterea mostenirii ( bunicul a murit anterior); ... (vezi toată discuția)
Modalitate impartire mostenire ionut_mihaiu ionut_mihaiu Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare aparent simpla... Cum se poate imparti mostenirea ? Situatia este aceasta, 5 frati au mostenit pamantul ... (vezi toată discuția)