avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mosteniri

buna ziua
pe titlul din anii1960 o parcela de pamant era impartita la trei persoane.Intre timp a venit colectivizarea si una dintre parsoane a construit o casa cu curte.dupa 1990 ca sa nu i se ias din curte s-a facut altfel imparteala loturilor si titlurile facandu-se pe mai putini metri patrati.intrebarea mea este se poate modifica titlul actual si sa se revina la cel vechi?
Cel mai recent răspuns: xxrr , utilizator 14:31, 1 Iulie 2014
mai da-ne amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri belvedere belvedere buna ziua pe titlul din anii1960 o parcela de pamant era impartita la trei persoane.Intre timp a venit colectivizarea si una dintre parsoane a construit o ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o dezbatere a mosteniri? mihaela bigu mihaela bigu Buna ziua Am o problema legata de mostenire- in urma decesului bunicii mele s-a trecut la dezbaterea mostenirii ( bunicul a murit anterior); ... (vezi toată discuția)
Modalitate impartire mostenire ionut_mihaiu ionut_mihaiu Buna ziua, Va deranjez si eu cu o intrebare aparent simpla... Cum se poate imparti mostenirea ? Situatia este aceasta, 5 frati au mostenit pamantul ... (vezi toată discuția)