avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenitor

In cazul in care tatal meu a facut o declaratie de renuntare la succesiune si acum a aparut un teren care in momentuk succesiunii nu se stia de el mai trebuie sa mearga la notar sa semneze ceva? Matusa mea tot insista ca trebuie sa mearga sa semneze acel act de renuntare deoarece ea u poate intabula acel teren fara semnatura lui...acel teren in momentul deschiderii succesiunii era in litigiu

Alte discuții în legătură

Contestare succesiune buna ziua, sora tatalui a renuntat la succesiune ... Daria B. Daria B. Contestare succesiune Buna ziua, Sora tatalui a renuntat la succesiune in favoarea tatalui meu. Fiul ei are acum pretentii la pamanturi. Masa ... (vezi toată discuția)
Succesiune bani depusi in banca roxanam79 roxanam79 buna seara am o intrebare am primit o citatie in care sunt chemat sa dezbat o succesiune a unui bun imobil( care imi apartine printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Declaratie renuntare succesiune geo83 geo83 se poate face declaratie de renuntare la succesiune fara ca succesiunea sa fie deschisa ? (vezi toată discuția)