avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbare de grad ptr invalizi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbare de grad ptr invalizi

buna seara!sunt f suparata datorita faptului ca sotul meu care este f bonlav,i s-a schimbat gr.am facut contestatie ptr mentinerea in grad,am mers la galati,dar nici acolo nu s-a produs nimic ptr ca din acea comisie facea parte si dr de care depinde sotul meu.am urmat pasii si am contestat la tribunalul cta.am ramas uimiti de raspuns....contestatie nefondata!unde este dreptatea?o sa facem apel.as vrea ca sotul meu sa fie reeaminat de catre institutl bucuresti.am sunat,dar nu am reusit sa obtinem o programare.raspunsuri derizorii peste tot...putem cere in instanta la apel reexaminarea de catre bucuresti?suntem din cernavoda.
Cel mai recent răspuns: Irina Havirneanu , Alte profesii 00:40, 29 Iunie 2014
Puteti cere o reexaminare a dosarului si la bucuresti inainte de tribunal..
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
Irina Havirneanu, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justitie???nu prea cred!!!!!!!!! alinaralu alinaralu Buna ziua,oare numai in Craiova se pot intampla aceste lucruri?Am pe rol un divort de anul trecut cu un minor la mijloc.Am plecat de la judecatorie,apoi am ... (vezi toată discuția)
Anulare contestație decizie recalculare pensie sava_vas2@yahoo.com sava_vas2@yahoo.com Ce se mai poate face după ce Tribunalul mi-a anulat contestația deciziei de recalculare a pensiei și mia respins cererea de reexaminare ca neîntemeiată, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime valy2blue valy2blue Buna ziua, as dori sa va retin atentia cu niste relatari privitoare la accidentul rutier pe care l-am suferit in urma cu aproximativ 2 ani, in urma cariua am ... (vezi toată discuția)