avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Telefon interceptat de \'\'autoritati\'\' de foarte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani

buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e afectata toata viata, atat privata cat si profesionala; cu aceasta situatie ma confrunt de ani de zile, si in ciuda ignorarii mele a starii de fapt, cei care-mi asculta atat telefonul cat si mailurile private, aleg sa se amestece in defavoarea mea in viata mea. aceasta stare perpetuala a dus la alienarea tuturor persoanelor din viata mea privata si viata profesionala imi este foarte afectata la fel ca si starea mea de sanatate ca urmare a nervilor fara de sfarsit si-a "imposibilitatii" de-a ajunge la o incheiere. mentionez ca sunt implicati procurori, SRI, judecatori, asa ca contra cui sa fac plangere? sau ce sa fac sa scap din starea aceasta? am nevoie de un sfat practic, va multumesc!
2. Criptarea nu mai face doua parale atunci cand esti ascultat din centrala, operatiune care se face – de regula – cu mandat de interceptare. Tot de regula, beneficiarii sunt in acest caz agentiile guvernamentale. Poti ocoli aceasta metoda de interceptare cu ajutorul mai multor solutii proprii de criptare.

a) solutia ieftina si simpla: Apeluri VoIP (prin Skype, Gizmo5 etc.) de pe un smartphone. Insa metodele de decriptare pentru retelele standard nu par a mai fi un secret, pentru serviciile guvernamentale cel putin.
am ajuns intr-ul hal de nervi datorita starii perpetuale de hartuire prin intermediul celularului, incalcarea intimitatii, amestecarea in viata mea am mai spus anterior si privat si profesional,
implicit incalcarea celor mai elementare drepturi civile de un psihopat si criminal englez impreuna cu cei de la sri; care fi inlesnesc aceasta ca sa obtina castiguri financiare ilicite sau " sa se puna bine cu englezii " pe speza mea; oricum tot este cat se poate de rau si mai rau este ca nu scap de ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interceptari de (tele)comunicatii ilegale cotyaliaseu cotyaliaseu exista cumva un alt model de cerere(inafara de cererea pentru exercitarea dreptului de acces)sau de plangere, prin care se poate afla cum si de ce ne sunt ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? utilizator16eu utilizator16eu Sunt monitorizat de cineva nu prin microfoane altfel si vreu sa dau in judecata pentru ca mi-a fost distrusa viata din aceasta cauza dar si din alte cauze. Cum ... (vezi toată discuția)
Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)