avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Telefon interceptat de \'\'autoritati\'\' de foarte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani

buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e afectata toata viata, atat privata cat si profesionala; cu aceasta situatie ma confrunt de ani de zile, si in ciuda ignorarii mele a starii de fapt, cei care-mi asculta atat telefonul cat si mailurile private, aleg sa se amestece in defavoarea mea in viata mea. aceasta stare perpetuala a dus la alienarea tuturor persoanelor din viata mea privata si viata profesionala imi este foarte afectata la fel ca si starea mea de sanatate ca urmare a nervilor fara de sfarsit si-a "imposibilitatii" de-a ajunge la o incheiere. mentionez ca sunt implicati procurori, SRI, judecatori, asa ca contra cui sa fac plangere? sau ce sa fac sa scap din starea aceasta? am nevoie de un sfat practic, va multumesc!
nu am nici un fel de antecedente in sensul mentionat de dv si de care am fost acuzata de englezi ca asi fi, si asta datorita faptului ca vorbesc fluent mai multe limbi straine,5 mai precis inclusv limba materna, n-am nici in clin nici in maneca cu siguranta statutului, mai mult sunt personal auxiliar (traducator) al Min. justitiei. si totusi toate necazurile mi se trag din tara aia de 3 lulele 3 surcele de anglia, unde am "cazut prada" la crima organizata care a abordat acelasi tactici de urmarire de telefon, prin care mi-au distrus viata profesionala, pe langa multe altele, dificil de enumerat si amintit, si care odata ce-am plecat, m-a urmarit aici si de atunci nu mai pot "scapa" de clica asta criminala sustinuta de politie si de toti cei din jurul lor, in ciuda reclamatiilor mele nenumarate, si audiente la parchet si la diicot, tot a fost si este in zadar. in clipa de fata sunt singura cuc, toti prietenii din ziua in care m-am nascut au fost chestionati si ma evita, imi pare ca traiesc o oroare, mama mea a decedat tot din cauza nebuniei de la "usa" si a anchetelor facute in imobil, la cererea englezilor, am viata practic distrusa de zelul si practicile politiei, procurorilor, si judecatorilor, ptr ca aici e ca la sat, si nu se mai termina interferenta acestora in viata mea privata si profesionala si asta mai ales prin intermediul discutiilor mele telefonice, sau chiar direct transmise discutii purtate de mine cu referire la altii. deci ce sa fac? sa emigrez? acum dupa ce am incercat, esuat si revenit in tara cu ce incredere sa mai emigrez?
Telefonul poate fi criptat si "ei" nu mai inteleg nimic, dar trebuie ambele capete si costa. In internet se poate folosi doar HTTPS pe site-uri straine pe care ma indoiesc ca le pot penetra (GMail este pe HTTPS). Folositi Skype prin telefon, are criptare pe 256 biti - nu am auzit pana acum de nici o convorbire ascultata (la noi). Daca va instaleaza insa ceva pe telefon va pot face orice. Ca o gluma si nu prea, caz concret: O familie se trezeste cu factura de telefon dubla intr-o anumita luna - se duc la furnizor si se constata ca era interceptare (nu spun direct, doar partial) - dar probabil cei de la interceptare uitasera sa anuleze setarea ca vorbesc in grup asa ca fiecare convorbire era taxata dublu (era taxata si inregistrarea la Secu). Traznita dar adevarata. Deci un calculator reinstalat curat cu antivirus la zi, parola BIOS, TrueCrypt cu parola serioasa care cripteaza tot, parola pe GMail tare, telefon resetat si cu tot ce trebuie, Skype pe telefon, numar de la Skype si ma indoiesc ca va continua - doar daca au de aruncat zeci de mii de euro pe decriptari.
multumesc de sfat dle alex, skype-ul se poate instala pe orice tip de telefon? ptr ca al meu e cam rudimentar (n-am Iphone sau orice alta marca de smartphone)
eu am mai auzit de la o persoana VIP foarte bine cunoscuta (nu citez nume) c-ar exista un device de "scrambler" de vanzare doar in strainatate, cu care n-ar putea nimeni sa-inteleaga o iota din conversatie, asa ca intentionez cu prima ocazie sa-mi cumpar un astfel de device in speranta ca voi scapa de situatia asta, pana acum ce-am facut mi-am schimbat telefonul propriu -zis (nu si numarul din motiv profesionale) care-mi da o oarecare pace poate doar amagitoare oricum am probleme cu corespondenta electronica si probabil si cu celularul chiar daca l-am schimbat; m-am saturat sa traiesc in paranoia asta si sa ma uit tot timpul peste umar; poate chiar voi emigra sau cere azil intr-o tara mai onesta si normala decat asta
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
ContSters324705, utilizator
Daca sunteti deja intrata in vizorul SRI-ului, nu mai puteti face nimic pentru a impiedica interceptarile: telefonul e virusat (cu cat mai "smart", cu atat mai usor de virusat), tastatura interceptata, microfoane-n casa si la birou, etc. Ma rog, era o vorba, pe spionul depistat nu-l mai latra nici cainii. Adica niciun serviciu strain nu mai da misiuni cuiva deja depistat ca spion. A vorbi cinci limbi straine nu inseamna ca trebuie sa fie cineva spion, asa ca ma indoiesc ca de la asta au plecat interceptarile. Fie e vorba de un caz ca-n filmul Brazil, fie va imaginati ca sunteti persecutata de SRI.
multumesc de intelegere dle Georgescu; acuzatia ca asi fi spion mi-a fost adusa de englezi
(unde am locuit ptr 9 ani) si au implicat ca vorbesc atatea limbi tocmai pt ca asi avea o astfel de afiliatie; n-am vazut filmul Brazil dar il voi cauta pe net sa stiu si eu despre ce vorbiti, si nu-mi imaginez deloc, asi dori (sau de fapt nici n-as dori) sa-mi imaginez.
exact motivul acesta este ca am plecat din anglia (under duress) , microfoane in casa, telefon interceptat, urmarita non stop, am plecat la paris 3 zile ca sa "iau o pauza" dar fara succes c-am fost urmarita si acolo, tot s-a finalizat cu plecarea mea ca nu mai aveam nici o sansa, si in ciuda plecarii mele situatia m-a urmarit aici in romania, unde s-a creat haos total la adresa mea, ca urmare a caruia sunt total singura, oriunde sunt convocata cineva are un pas inaintea mea si "monteaza" ca sa zic asa venirea mea si altele; mi-e mai mult decat pot enunta aici pe site ce traiesc ptr ca efectiv nu m-ati crede si totusi este adevarat, n-am dovezi ptr ca la mintea cocosului cum asi putea sa dovedesc ca telefonul mi-e interceptat? dati-mi dv o idee ptr ca eu dovezi "palpabile" nu pot furniza..si din cate vad corb la corb nu-si scoate ochiul si-am ajuns o panarama in orasul meu natal; un amuzament al psihopatilor din sistemul mai ales al politiei si urmat de toti ceilalti din clica lor, si singura cuc ptr ca amicii mei chiar si cei din copilarie care mai sunt pe aici se uita la mine de parca-asi fi de pe alta planeta si ma evita. am ajuns sa fiu considerata (poate) chiar si nebuna de ceea ce traiesc, cand de fapt nebuni sunt cei care mi-au distrus viata, desi am cedat o data nervos am avut un breakdown de hartuire agravanta insotita de elementele deja enumerate atat din partea unui scelerat englez cat si a politiei lor, acum se nu mai poate
si interceptarile pleaca de la sceleratul mentionat mai sus / violator de englez care s-a hotarat sa se insoare cu mine si eu nu-s interesata, atata tot; restul e numai mumbo - jumbo si rau cat caru' cu asistenta politiei, instantei si a tuturor din mediul asta, si astia la randul lor au facut o "pasiune" pentru mine
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
ContSters324705, utilizator

Alte discuții în legătură

Interceptari de (tele)comunicatii ilegale cotyaliaseu cotyaliaseu exista cumva un alt model de cerere(inafara de cererea pentru exercitarea dreptului de acces)sau de plangere, prin care se poate afla cum si de ce ne sunt ... (vezi toată discuția)
Cum procedez? utilizator16eu utilizator16eu Sunt monitorizat de cineva nu prin microfoane altfel si vreu sa dau in judecata pentru ca mi-a fost distrusa viata din aceasta cauza dar si din alte cauze. Cum ... (vezi toată discuția)
Instalare soft de urmarire pe un telefon mobil – legalitate si consecinte mariang2013 mariang2013 buna ziua, as vrea sa intreb, ce posibilitati legale exista de a sanctiona pe cineva care, indirect imi asculta convorbirile si imi citeste ... (vezi toată discuția)