Sunt interesat sa cunosc daca este legal sa ai un srl (administrator la un mic magazin alimentar de bloc cu 2-3 angajati) si in acelasi timp sa fi angajat cu contract de munca, norma intreaga la o companie nationala sau multinationala
... si in acelasi timp sa fi angajat cu contract de munca, norma intreaga la o companie nationala sau multinationala
Depinde si de ce anume conditii vi se impun (sau v-au fost impuse, respectiv asumate de dvs.) prin contractul de munca cu respectivul mare angajator (cu privire la eventuale clauze privind conflictul de interese). In ce context puneti aceasta intrebare?
Am intrebat pentru ca am un contract cu norma intreaga la o companie nationala privata si sunt interesat sa deschid o firma-srl(magazin alimentar) la care sa fiu administrator pentru a-mi suplimenta veniturile.
Compania nationala privata nu are nici-o legatura ca magazinul alimentar pe care doresc sa il deschid.
Ma intereseaza aspectul legal daca contravine vreunei legi sa fi in acelasi timp angajat cu contract de munca la o companie privata si sa fi si administrator la un srl,eventual poti sa figurezi si la propriul srl cu contract de munca?
Infiintare srl
suzy23
Buna ziua. As vrea sa imi deschid o firma in domeniul IT, un SRL. Dar pe numele meu mai am o firma de tip II (Intreprindere individuala - prin care am accesat ... (vezi toată discuția)