avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare administrator

Administratorul unei societati comerciale, asociat unic, se poate angaja in cadrul firmei sale pe functia de manager?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:03, 30 Iunie 2014
Nu exista niciun text de lege care sa interzica sa se cumuleze calitatea de administrator SRLcu calitatea de salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa ma angajez? cristid89 cristid89 Buna ziua, Am depus de curand actele pentru a infiinta un srl in cadrul caruia sunt unic asociat si administrator. Si as vrea sa ma si angajez ca si ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator firma looker20101 looker20101 Buna ziua, inrebarea mea este urmatoarea: Cu catva timp in urma am deschis un SRL in cadrul caruia sunt Administrator si Asociat Unic. Sunt angajat cu 4 ore ... (vezi toată discuția)
Administratori angajati la propria lor firma Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. 2 administratori asociati la o societate SRL, sunt in acelasi timp angajati in cadrul aceleasi firme in functiile de inginer topograf, respectiv ... (vezi toată discuția)