avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fals in acte administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fals in acte administrator bloc

buna ziua..am nevoie de un sfat in urmatoarea problema.la 1 mai am cumparat un apartament cu 3 camere in timisoara...la notar s/a cerut asa cum se face de obicei declaratie de la administrator precum imobilul pe care l cumparam nu are datorii..dupa o luna de la cumparare la plata lunara la asociatie a fost adaugata o suma de bani reprezentand caldura consumata in decembrie...repet..am cumparat in mai.normal ar fi fost ca administratorul sa precizeze faptul ca vechiul proprietar are de plata o suma restanta rezultata din caldura consumata in lunile din iarna 2013/2014.banii pe luna mai nu i a incasat dnul administrator pe motiv ca nu poate taia chitanta pe jumatate din suma deoarece am spus ca platim doar partea noastra..a mai spus ca va luna din fondul de reparatii strans al vechiului proprietar pentru a opri pentru caldura consumata iar noi sa punem banii la fondul de reparatii..vreau sa stiu daca are voie sa faca asa ceva...ce se poate face deoarece a dat acea declaratie falsa precum nu sunt datorii la apartament..
Cel mai recent răspuns: oanajuganaru , utilizator 14:20, 16 Iulie 2014
Nu este in regula! Puteti sa faceti o sesizare la Primarie (la cei care se ocupa de asociatiile de proprietari) sub acest aspect!
In mai, caldura din decembrie?
Fantastic!

Vedeti ca e o prostie la mijloc. Nici nu poate fi vorba de asa ceva, ca doar nu facea in aprilie listele pentru noiembrie si in mai pentru decembrie.....!

Sunteti sigur ca nu e vorba despre fondul de rulment in loc de fond de reparatii?
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
elga50, moderator
Discutati cu presedintele, cenzorul si membrii comitetului executiv. Ori nu ati inteles dv bine ori administratorul nu este administrator.
am facut sesizare la primarie si am trecut toate nemultumirile acolo...i s a trimis administratorului o sesizare conform careia trebuie sa intocmeasca corect tabelul de cheltuieli altfel ia amenda...asteptam sa facem sedinta cu locatarii pentru a l schimba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protocol predare/primire bani, documente si materiale intre 2 asociatii de proprietari iapost iapost Buna ziua, Deschid acest subiect in atentia celor care au mai participat la predarea/primirea patrimoniului intre 2 asociatii si care vor avea amabilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii imputat ilegal pentru perioada anterioara incheierii contract cumparare AuroraSt AuroraSt Este legal sa fiu obligata la plata fondului de reparatii pe perioada iunie-septembrie 2018 in conditiile in care am incheiat Contractul de cumparare in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratorul emine emine Buna seara, Administratorul blocului la sfarsitul fiecarei luni vine personal si citeste apometrele si ma deranjeaza in modul in care o face. Nu afiseaza ... (vezi toată discuția)