Corina89 a scris:
Buna ziua. Din pacate probleme de acest gen apar frecvent. Fondul de rulment ale carui cote si mod de calcul sa incaseaza in avans, se foloseste pentru plata restantelor la administratie. 1. Pentru fiecare fond trebuie specificat cota si modul de calcul. 2. Transferarea sumei dvs in cadrul fondului de reparatii este ilegala. Oricum cel mai bine varianta scurta, faceti sesizare catre presedintele de bloc si comitetul executiv daca nu direct instantei, pentru ca facand asta de la bun inceput s-ar putea sa devina o practica. Nu vreau sa fiu....dar instanta sanctioneaza clar acest mod de-a incasa banii in aceste fonduri. Consultati un avocat sau....chemare in judecata, toate documentele doveditoare in doua exemplare 1 pentru instanta , 1 pentru partea adversa si...
Este vorba de Fondul de reparatii. Fondul de rulment l-am achitat de la inceput ca stiu ca este ca o rezerva a proprietarului pentru cazul in care nu poate plati intretinerea intr-o luna. Ma deranjat de la inceput obligarea ca noul proprietar sa plateasca fondul de reparatii de cand a fost dat in functie blocul, chiar daca am intrat in posesia apartamentului 4 luni mai tarziu, culmea tot din cauza dezvoltatorului care nu a remediat la timp unele deficiente, ca sa culmineze cu deturnarea banilor pentru plata utilitatilor in fondul de reparatii.