avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul familiei - solutie incalzire apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul familiei - solutie incalzire apartament

Buna seara.Sotul meu a parasit domiciliul acum trei ani si mi a taiat caldura termica din toata casa lasand caloriferul netaiat in camera fetei .Mentionez ca nu am centrala.,si am in intretinere fata care se afla inca in facultate.Intrebarea mea este ce as putea sa fac in conditiile de fata.,Apt.este cu 2 camere .
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 23:07, 29 Iunie 2014
Daca sunteti ambii proprietari ai apartamentului puteti solicita rebransarea.
Introduceti actiune de divort, solicitati si partajul bunurilor comune prin care sa impartiti apartamentul si orice alte bunuri obtinute in timpul casatoriei. Cereti instantei atribuirea apartamentului in care locuiti si incercati sa dovediti ca ati contribuit la achizitionarea acestuia intr-o proportie mai mare pt. ca sulta pe care va trebui sa o platiti sotului sa fie mai mica.
Luati legatura cu un avocat pt. a primi lamuriri suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa tai tevile din apartament mark65 mark65 Din toamna trecuta sunt debransat, si am centrala de apartament, Pe ianuarie a venit de plata suma de 90 lei pentru tevile din ap,caloriferul din ... (vezi toată discuția)
Tevi comune de caldura soimu2006 soimu2006 Daca aceste controversate tevi despre care se tot discuta, sunt taiate de la etajul 4 pina la parter, daca in scara blocului nu exista calorifer, daca ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor la caldura mara70 mara70 Locuim intr-un bloc din Galati si trebuie sa platim pierderile de la Apaterm chiar daca suntem debransati. Apartamentul este situat la ultimul nivel, etajul ... (vezi toată discuția)