avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nerambursat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nerambursat

buna seara,acum 5 ani fratele meu a facut un credit bancar,de nevoi personale.nu a garantat cu imobil sau alte garantii.din cauza unor probleme nu a mai platit de 2 ani ratele aferente,iar acum a primit o scrisoare de la executor judecatoresc.ce i se poate intampla?ii vor pune poprire pe salariu?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 13:30, 30 Iunie 2014
Va fi executat silit prin toate formele de executare silita: poprirea conturilor, a veniturilor si/sau vanzarea silita a imobilelor detinute de acesta.
Veniturile pot si executate silit doar pana la 1/3.
Daca datoria depaseste 10 mii de lei, executarea poate fi si imobiliara.
multumesc pentru raspunsuri,dar intai se vor bloca conturile de salarii sau se trece la executarea imobiliara?datorie este de 45 mii lei iar salariul este de 1300 roni.
Modalitatea de executare este la alegerea executorului judecatoresc: poate fi una dintre forme sau toate in acelasi timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil leonardy44 leonardy44 Bun gasit! in cazul unei executari silite, poprirea este de 50% di venit; executorul judecatoresc se poate intrepta catre imobil pt recuperarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara Lavinia15 Lavinia15 Buna seara, Am o intrebare dupa ce sa trimis executarea silita prin infiintarea unei popriri asupra tuturor conturilor la o saptamana am primit la o saptamana ... (vezi toată discuția)
Poprire imobiliara homonai homonai Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)