avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

executare imobil

Bun gasit!
in cazul unei executari silite, poprirea este de 50% di venit;
executorul judecatoresc se poate intrepta catre imobil pt recuperarea banilor?
care este valoarea obligatiilor de plata legala, care executorul poate pune in vanzare bunurile imobiliare?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 12:10, 13 Decembrie 2022
In cazul unui singur creditor, poprirea e pe maxim 1/3 din salariu, daca sunt 2 sau mai.multi, pana la 1/2 din salariu.
Executorul poate urmari i imobile in cazul in care datoria depaseste 10mii de lei sau debitorul nu are venituri urmaribile.
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator
multumesc!
datoria depaseste 10 mii de lei, estimativ ar fi 30 mii lei de recuperat;
executorul poate cere in instanta sechestrarea bunurilor?
deja s au facut plati de 50% din venit.
multumesc!
nu trebuie sa mai ceara. S-a incuviintat executarea in toate formele.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2022
gi-jane2, moderator
bun! si atunci de ce mai cere a doua oara executorul acceasi sentinta , pt executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in curs si proprietate mostenita silvia77 silvia77 Buna ziua. De aproximativ un an am fost executata silita pt un credit restant si am o poprire pe salariu care vireaza lunar banii in contul bancii. Am o ... (vezi toată discuția)
Executare silita malidumitru malidumitru Daca am poprire pe salariu atat eu cat si sotul meu adica 1/3 din salariu in valoare de 950 de lei pe luna , imi mai poate executa silit apartamentul . ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)